fbpx
Eco-friendly handmade products

O nama

O nama

We make your dreams come true, let us inspire you!

vesta-casa-o-nama

Naša priča

Mi smo Vesna i Teodora, majka i ćerka, deo smo porodične firme VESTA CASA. Gajeći ljubav i strast prema ručno rađenim proizvodima od prirodnih tkanina imamo za cilj da usmerimo našu kreativnost da od ideje napravimo nešto unikatno, prefinjeno i jedinstveno na tržištu baš za vas i vaše mališane.
Vodeći se svetskim trendovima, uz ekološke principe “zero waste” politike, svaki komad tkanine koje koristimo u proizvodnji iskoristimo do kraja uz minimalni otpad. Koristimo sertifikovane prirodne materijale organskog porekla I sve poseduju sertifikat Oeko-Tex Standard 100 i GOTS.
Posvećenost, istrajnost, profesionalizam kao i vrhunski kvalitet proizvoda je naš pečat, prema tome svakim novim modelom težimo da kupci prepoznaju naše umeće.

Uverite se i vi da vas materijali, izrada i kreativnost VESTA CASA studia neće ostaviti ravnodušnim i postanite deo naše porodice.

Uz usluge dizajniranja i široke palete ponude materijala, VESTA CASA vam nudi gotove i personalizovane proizvoda autentičnog dizajna iz nekoliko kategorija:
• Baby program (posteljine po meri, garderobu, aksesoare, dekorativne jastuke, baldahine itd.)
• Spavaća soba (posteljine po meri, dekorativni jastuci, zavese, peškiri itd.)
• Kuhinja (kecelje, kuhinjske krpe, stolnjaci, nadstolnjaci i aksesoari za kuhinju)
• Fashion corner/Homewear (pidžame, spavaćice, bademantili, kimona, aksesoari i gardeorbu)
• Tekstilni materijali (pamuk, lan, pamučni saten, dekorativni materijali i keper tkanine)

Svi modeli naših proizvoda mogu biti personalizovani. Uz naše usluge veza, kao i upotrebe jedinstvenih mašina na tržištu za izradu ukrasnih bodova, imamo mogućnost da svaki proizvod bude dizajniran po vašoj meri i želji.

vesta-casa-o-nama-01

VESTA CASA | Exclusive Serbian design specially made for your emotion

0