fbpx
Eco-friendly handmade products

FAQ

FAQ

Pogledajte odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja. Ne vidite odgovor koji Vam treba? Kontaktirajte nas!

KAKO MOGU DA PLATIM?

Prilikom kupovine na našoj internet stranici plaćanje možete izvršiti na dva načina:

  1. Plaćanje pouzećem (kuriru prilikom dostave) ili
  2. Plaćanje virmanom (na račun)

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem se vrši tako da,prilikom isporuke robe, Kupac plaća u gotovini direktno dostavljaču kurirske službe tj. kuriru.

Plaćanje virmanom ili uplatnicom

Plaćanje možete izvršiti u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje virmanom podrazumeva da uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa vašeg računa ako ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva. Ako se radi o pravnom licu potrebno je da nas kontaktirate pre uplate kako bi vam poslali predračun, kao sredstvo po kom osnovu se vrši uplata.

Za plaćanje opštom uplatnicom potrebno je popuniti sledeće podatke:

Primalac: SAŠA HAJNRIH PR TRGOVINSKA RADNJA VESTA CASA BEOGRAD-NOVI BEOGRAD

Svrha uplate: Uplata za robu

Platilac: Vaši podaci

Šifra plaćanja: 121

Valuta: RSD

Iznos: Ukupan iznos vaše porudžbine

Račun primaoca: 265-107031000012227

Poziv na broj: Broj koji ste dobili da je kupovina uspešno izvršena (broj porudžbine).

USLOVI I ROKOVI ISPORUKE

Prikazani proizvodi na stranici su isključivo ručni rad. Ako proizvode nemamo odmah na stanju, rok izrade proizvoda je oko 7-10 radnih dana od dana porudžbine. U tom periodu prodavac je dužan da poručenu robu isporuči na vašu adresu.

 Isporuka se vrši u svim mestima na teritoriji Republike Srbije gde je dostava moguća od strane kurirske službe Postexpress.

Preuzimanje pošiljke se vrši svakog radnog dana u periodu od 10 do 18 časova, a isporuka narednog dana do 19h, osim u slučaju kada na zahtev Kupca isporuka bude do 12h ili dan za dan. U slučaju da niste na adresi prilikom dolaska kurira biće vam ostavljen izveštaj sa kojim možete vašu pošiljku podići u najbližoj pošti.

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu dostavi u navedenom periodu od trenutka poručivanja.Ukoliko isporuka nije moguća krivicom Kupca, Prodavac ima pravo da nastale troškove prilikom prvobitne isporuke zaračuna Kupcu prilikom ponovnog slanja. U tom slučaju Kurirska služba će dostaviti potvrdu sa svim potrebnim podacima u kojoj se vidi mesto i vreme kada je pokušana isporuka.

Prodavac je dužan da roba prilikom slanja bude obezbedjena i isporučena u originalnom pakovanju i ispravnom stanju.Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proveri ispravnost robe i svojim potpisom potvrdi da je robu preuzeo u ispravnom stanju, jer se naknadne reklamacije po pitanju količine ili samog oštećenja neće uvažavati. Takodje, ukoliko primeti neke nedostatke ili oštećenja na pakovanju, istu nije u obavezi da preuzme.U tom slučaju je potrebno da nas obavesti putem maila ili kontakt telefona 0692804744 o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta, kako bi mi imali evidenciju i na najkraći  način rešili nastali problem.

CENOVNIK POST EXPRESS USLUGA

Cenovnik uluga pogledajte OVDE.

PRAĆENJE POŠILJKE

U svakom trenutku možete pratiti vašu pošiljku pre nego što stigne do vas putem ovog linka prilikom unosa vašeg broja pošiljke.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Vesta Casa Studio se obavezuje da će sve vaše podatke koje ste uneli prilikom registracije čuvati i na taj način poštovati vašu privatnost.

Prikupljeni podaci su ujedno i osnovni podaci o kupcima/korisnicima koji su neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima a sve u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Vaši osnovni podaci nam omogućuju da u sto kraćem roku izvršimo isporuku željene robe na vašu adresu, kao i da uz vašu saglasnost šaljemo poruke obaveštenja. Takodje, dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla, a koji su dužni i obavezni da poštuju privatnost vaših podataka.

REKLAMACIJE

Prilikom preuzimanja robe od strane kurirske službe, Kupac je dužan da izvrši uvid u kupljen proizvod i ukoliko ustanovi da je roba oštećena i da nije u funkcionalnom stanju, Kupac ima pravo na reklamaciju. U tom slučaju neophodno je da reklamaciju prijavite putem e-maila   ili putem telefona za reklamacije 069/2804744

Najkasnije u roku od 7 dana od prijema reklamacije, Kupac će biti obavešten o daljem postupku. Rok za rešavanje reklamacije je 14 dana od trenutka prijema iste.

Prodavac se obavezuje da će artikal za koji je uložena reklamacija u što kraćem roku otkloniti popravkom bez plaćanja naknade ili izvršiti zamenu.

Ukoliko servis kao i zamena artikla nije moguća, Kupac može da zahteva umanjenje cene, kao i raskid ugovora o prodaji, gde se Kupcu vraća celokupno uplaćeni iznos.

Kupac je obavezan da uz reklamaciju dostavi račun sa fiskalnim isečkom ili drugim dokazom (samo fiskalni isečak, slip, kopija računa).

Ako se utvrdi da je neki proizvod neispravan ili pogrešno isporučen, vršimo besplatnu zamenu u roku od 10 dana od dana porudžbine.

Povraćaj sredstava nije moguć prilikom izrade personalizovanih proizvoda rađenih po želji kupaca.

GIFT CARD

Obradujte nekog Vesta Casa karticom. Savršen poklon za rođenje deteta, rođendan, useljenje, venčanje ili bilo koju drugu priliku.

Sve naše poklon kartice su elektronske. Nakon kupovine imejlom ti šaljemo karticu sa jedinstvenim kodom. Karticu možeš odštampati ili proslediti imejlom osobi za koju je namenjena.

TABELA VELIČINA

FONTOVI ZA VEZ

Ćirilica Font
Ćirilica Font
Barbie Font
Barbie Font
Diana Font
Diana Font
Elegant Monogram
Elegant Monogram
Flowers Monogram
Flowers Monogram
Dupli Monogram
Dupli Monogram

BOJE KONCA ZA VEZ

0